Set equips masquefins participaran el 27 i 28 de desembre en la catorzena edició del campionat nadalenc organitzat per aquest centre residencial d’acció educativa de Piera.

Un total de set equips esportius masquefins prendran part els propers 27 i 28 de desembre del tradicional Torneig de Futbol Sala organitzat pel Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) “En Polzet” de Piera. El campionat, que enguany compleix la seva catorzena edició, s’ha convertit en un dels clàssics esportius nadalencs de la comarca i aquest 2016 hi participaran 32 equips vinguts de les poblacions de Piera, Els Hostalets de Pierola, Igualada, Esparreguera, Barcelona i Masquefa en les categories aleví, benjamí, prebenjamí i infantil.

El torneig se celebrarà durant dos dies al Pavelló “El Prat” de Piera -de les 08:30 h. fins a les 21 h.- i hi prendran part un total de set equips de Masquefa: Club Esportiu 2013 (2), Virolai (2), FC Masquefa, Lions i Los Diablos del Futbol.

L’Ajuntament de Masquefa aprofita la celebració del XIV Torneig de Futbol Sala del CRAE “En Polzet” per posar en valor la tasca social, educativa i d’integració que duu a terme aquest centre pierenc i per reforçar els llaços de col·laboració amb l’Ajuntament de Piera.