El programa destaca la tasca de productors, comerços i agents locals, amb la participació de Mari Pau Huguet, Pep Picas i Gisela
Dilluns 1 de desembre, a les 20.30 h, la sala polivalent de la Fàbrica Rogelio Rojo serà l’escenari de la preestrena del programa ‘La Sobretaula’, enregistrat el passat octubre a Masquefa amb la col·laboració de comerços i agents locals. L’entrada és gratuïta (fins a completar l’aforament) i l’obertura de portes serà a les 20 h.
‘La Sobretaula’ és un programa de televisió que dona veu a la cuina de proximitat, als productors locals i als establiments que treballen amb producte de proximitat. Una finestra oberta a la riquesa del territori, la sostenibilitat i el compromís amb l’economia local.
A cada programa, a través de la mirada de tres personatges coneguts (periodistes, músics, artistes o altres professionals destacats), s’endinsen en un municipi de Catalunya i en descobreixen la història, el paisatge, els productors locals i restaurants.
La gravació del programa va comptar amb la participació activa de diversos comerços i productors locals, com ara Raventós Rosell i el apicultor Miquel Cid, així com del CRARC (Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya).
La preestrena comptarà amb la presència de dues figures molt estimades del panorama català, Mari Pau Huguet i Pep Picas, que també van participar en el programa.
Roger Vàzquez, 1r tinent d’alcalde i regidor de Desenvolupament econòmic, destaca: “’La Sobretaula’ ens ha permès tornar a posar en valor el potencial del nostre municipi i de tots els qui el conformem: agents locals, productors i teixit comercial”.


