La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà divendres 15 de desembre una jornada formativa adreçada a tècnics de Joventut sobre el treball amb joves en els equipaments juvenils.

El Cicle Connexions, impulsat per la Diputació de Barcelona, celebrarà a Masquefa aquesta setmana la setena sessió del projecte. Sota el títol ‘Present i futur dels equipaments municipals de joventut’, La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà divendres 15 de desembre una jornada de formació adreçada a tècnics de Joventut.

El cicle, que començarà a les 09:30 h., se centrarà en el treball amb joves en els equipaments juvenils, oferint també una perspectiva sobre experiències i metodologies per a la comunicació, la promoció de la igualtat i la participació juvenil.

La jornada, que compta amb el suport i col·laboració directes de l’Ajuntament de Masquefa, servirà, a més, per presentar el document ‘Els equipaments juvenils. Reflexions, certeses i reptes’, elaborat per l’Oficina del Pla Jove i Pep Montes. Així mateix, també es debatrà sobre la imatge i comunicació, la visió de gènere als equipaments municipals i el rol dels joves de la mà de professionals i experts del sector.