El cicle de concerts en directe ‘Masquefa Sona Bé’ va arrancar aquest diumenge amb una excel·lent resposta de públic. Persones de totes les edats van assistir a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo per veure la primera actuació d’aquesta nova programació organitzada per la regidoria de Cultura amb la coordinació i la producció musical de Jordi Tomàs. La Banda Simfònica Roquetes-Nou Barris, una formació amb un bagatge de 25 anys damunt dels escenaris, va fer emocionar i aixecar de la cadira els espectadors.

Sota la direcció de Vicenç Navarro Mas, els 55 músics de la banda simfònica van interpretar un ampli repertori amb peces molt variades. El concert va començar amb un recull de músiques del món i interpretacions de peces cinematogràfiques i clàssiques, que van tenir una càlida acollida per part del públic. En la segona part, la Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris va centrar-se en la música de banda i actual, que de nou va recollir l’entusiasta resposta del públic.

Abans del concert, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, va explicar que aquest cicle estable de música en directe s’ha pogut fer realitat ara després de temps treballant-hi, amb l’objectiu de portar formacions musicals de gran prestigi a la vila. El coordinador i productor del cicle, Jordi Tomàs, va presentar la Banda Simfònica de Roquetes-Nous Barris i va detallar la resta de concerts previstos fins a final d’any, que seran tots gratuïts i també tindran com a escenari la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo.

Pròximes cites
El proper concert de ‘Masquefa Sona Bé’ tindrà lloc el diumenge 18 de maig. En aquesta ocasió, la formació convidada serà Amazing Gospel, un cor de quasi un centenar de cantaires procedents del Baix Llobregat i l’Anoia, amb seu a Esparreguera. El seu repertori combina peces del gospel i el cant espiritual negre més clàssic amb sons contemporanis.

La programació també inclou els concerts de la Jove Orquestra d’Universitaris (8 de juny), Calidae (4 de setembre), la Cobla Contemporània (19 d’octubre) i Moby Dixie (que tancarà el cicle el 30 de novembre).