Diumenge 4 de juny, els masquefins estan cridats a participar a la X Cursa Popular de Masquefa, a la XVIII Cursa de Can Parellada i a una bicicletada popular sense pedals.

El foment de la pràctica esportiva i la promoció dels hàbits saludables entre els veïns de la vila és una de les línies de treball prioritàries de la Regidoria d’Esports. Per tot plegat, l’Ajuntament de Masquefa fa una crida als masquefins a participar el proper diumenge 4 de juny a una nova edició de la Festa de l’Esport; una de les cites esportives de referència a la vila i que any rere any congrega corredors de totes les edats cridats a gaudir d’una jornada lúdica, esportiva i festiva.

La Festa de l’Esport arriba aquest 2017 amb tres propostes principals. La primera d’elles, la Cursa Popular de Masquefa (2,2 quilòmetres), que enguany compleix la seva desena edició. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament del 22 de maig al 2 de juny.

La segona proposta és la XVIII Cursa Popular de Can Parellada (de 5,6 quilòmetres), que es correrà simultàniament amb la Cursa Popular de Masquefa. En aquest cas, les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament del 22 de maig al 2 de juny o trucant al telèfon 629 337 703.

I enguany, com a gran novetat, el Club Ciclista Masquefa ofereix als veïns la possibilitat de participar d’una bicicletada popular sense pedals. Les inscripcions s’han de formalitzar a l’estand que el proper 3 de juny l’entitat obrirà a la Fira de la Infància i la Joventut de Masquefa o trucant al telèfon 690 827 520.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida a la participació i a gaudir d’una jornada única i especial.