Els masquefins van tornar a demostrar diumenge, 10 de juliol, la seva solidaritat i van participar en una nova edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Aquesta iniciativa, a Masquefa organitzada per l’Alzinar, recull fons per a la lluita contra aquesta malaltia neurològica, de la qual encara avui no se’n coneixen les causes.

Al punt del migdia, 22 persones es van llançar simultàniament a la piscina de l’Alzinar en senyal de solidaritat amb les persones afectades d’esclerosi múltiple. A més, 11 banyistes van nedar un total de 1.025 metres.

Per recaptar fons, durant tota la jornada l’Alzinar va vendre material com ara tovalloles, bosses de mà, samarretes i gorres, aconseguint un total de 213 euros que l’entitat destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Fes la teva aportació
Les persones que diumenge no van poder sumar-se a aquesta causa solidària poden fer els seus donatius a la fundació mitjançant el compte bancari 2100 0921 81 0200093391 (La Caixa).

També poden comprar les tovalloles, les bosses de mà, les samarretes i les gorres que continuaran a la venta a la piscina. L’Alzinar té previst fer una donació a la Fundació Esclerosi Múltiple amb diners recollits diumenge amb la venda d’entrades a la piscina.