Masquefa també se sumarà aquest divendres i dissabte, dies 28 i 29 de novembre, al gran recapte que organitza el Banc d’Aliments de Catalunya per donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades.

A Masquefa s’habilitaran tres punts de recollida d’aliments: als dos supermercats Condis i al supermercat Mercadona. Tothom qui ho vulgui podrà comprar els aliments en aquests establiments i dipositar-los en els punts de recollida.

Durant els dos dies de recapte hi haurà voluntaris masquefins a les portes d’aquests tres establiments per tal d’informar els vilatans i lliurar-los la bossa amb què podran comprar els seus aliments per al gran recapte. Tots els aliments que es recaptin es donaran a l’Associació del Grup de Voluntaris perquè els distribueixi entre les famílies amb majors necessitats que els són derivades pels Serveis Socials. Sobretot, es necessiten aliments de primera necessitat, com oli, llet, llegums o conserves de carn i peix, així com productes d’higiene personal i de la llar.

Els organitzadors fan una crida a la generositat dels masquefins per tal de cobrir les necessitats del major nombre de persones possible. L’any passat la iniciativa va aconseguir superar la previsió de recaptar més de 3.000 tones d’aliments arreu de Catalunya. En aquesta segona edició s’instal·laran 2.000 punts de recollida a tot el país.

(Més informació a www.granrecapte.com)