Concerts, competicions esportives, sopars exòtics, àudiovisuals de viatges o tallers de danses africanes, de rastes o grafittis.
 
Els joves de Masquefa han pogut gaudir durant els dos primers caps de setmana de juliol d’un ampli programa d’oci, cultural i esportiu organtizat per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats.
 
 
Batejada amb el nom de “Juliol Jove”, la iniciativa ha ofert als joves diverses activitats de lleure, a la vegada que ha volgut fomentar entre ells valors com ara conviure, compartir o parlar. Les activitats també han permès a l’Educadora de Medi Obert de l’Ajuntament treballar en contacte directe amb els joves per conèixer les seves impressions i inquietuds.
 
Les darreres activitats del “Juliol Jove” es van dur a terme divendres i dissabte passat. Divendres els joves van assistir a la projecció d’un audiovisual sobre el Nepal, van llepar-se els dits amb un sopar de “montaditos” i van ballar fins a la matinada amb el concert de la Quarta Carlinada. Dissabte es van fer tallers de trenes, rastes, henna, bijueteria i xapes.