El municipi ha recaptat aquest 2016 un total de 2.020 € que aniran destinats a la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Amb aquesta recaptació, Masquefa aconsegueix superar la xifra aconseguida l’any anterior.

Consulta aquí l’àlbum complet de fotografies

Masquefa i els seus veïns s’han bolcat aquest mes de desembre en la celebració de la 25a edició de La Marató de TV3. Des de l’1 fins al 18 de desembre, el municipi ha aconseguit recaptar un total de 2.020 € que aniran destinats íntegrament a la investigació i la recerca mèdica de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Amb aquesta xifra, la vila aconsegueix superar els 1.922 € recaptats l’any 2015.

Aquest nou èxit solidari ha estat possible gràcies a la participació activa dels masquefins en les diverses activitats lúdiques, culturals, esportives i de lleure que el consistori i les entitats han organitzat arreu del municipi i de La Beguda al llarg dels darrers dies i als diners recaptats en les guardioles habilitades als diferents establiments comercials. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix la implicació ciutadana i del teixit associatiu i comercial del poble en una nova i exitosa edició d’aquest projecte solidari a Masquefa.

Enguany han participat dels actes de La Marató el Club Esportiu Masquefa, l’Associació esportiva Masquefa Trail, l’Associació Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas, Fibro-Masquefa, l’Associació de veïns de Can Quiseró, Club Bàsquet Masquefa, Club de Tir Esportiu, Associació Alma, Masquefa Comerç, AMPA Escola Vinyes Verdes, Associació de la Gent Gran de Masquefa, Colla Geganters i Grallers de Masquefa, Colla de Ball de Bastons, L’Alzinar Societat Recreativa i Cultural, Ràdio Masquefa, Bijapi, el Club Excursionista Anoia, els grups de ball de Fernando Orihuela i la Societat Recreativa Unió Begudenca.