L’Ajuntament de Masquefa i l’empresa J.A.M. Formació, associada a Microsoft, han signat un conveni de col·laboració per mitjà del qual el centre tecnològic i comunitari Masquef@ula es converteix en Centre Certificador Oficial de Microsoft. D’aquesta manera, les persones interessades podran fer a Masquefa els exàmens oficials dels programes informàtics de Windows i Office de Microsot i obtenir-ne el corresponent títol. Així, la població de Masquefa ja no haurà de desplaçar-se fins a centres docents de Barcelona per poder obtenir aquestes certificacions oficials.

El conveni de col·laboració el van signar, el divendres 9 de novembre, Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, i Anna Safont, directora general de J.A.M Formació, empresa associada al Projecte Universitat i Empresa (PUE) i a Microsoft. A l’acte també van assistir-hi el regidor de Noves Tecnologies, Carles Mernissi, la tècnica municipal d’aquesta àrea, Carol Villanova, i la dinamitzadora del centre Masquef@ula, Esther Rubio.

El primer curs de Microsoft s’impartirà a Masquef@ula al juliol. Es tractarà d’un curs del programa Microsoft Word. El preu és de 115 euros i inclou el material, les sessions teòriques i pràctiques i el dret a la realització de l’examen. Els interessats ja poden formalitzar les inscripcions a Masquef@ula, al recinte Rogelio Rojo.

El centre impartirà també d’altres titulacions de Windows i Office, les quals són cada vegada més demandades a l’hora d’accedir al mercat laboral.