Masquefa ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició d’aquesta proposta que ofereix al col·lectiu juvenil un bon nombre d’activitats lúdiques al llarg de dos dies.

La joventut de Masquefa ha gaudit aquest cap de setmana de la celebració d’una nova edició del Kap de Setmana Jove, que ha tancat amb una molt bona resposta per part dels participants. Des de la Regidoria de Joventut es destaca la implicació dels joves del municipi al llarg de tota la jornada.

Les activitats van començar el dissabte 7 de juliol amb un taller de parkour amb una vintena de participants; un concurs de Rap amb vuit concursants i que va coronar a ‘Fuck Fame’i ‘D-Kann’ com a guanyadors; i la Festa ‘Va parir Tour 2018’ de Ràdio Flaixbac.

Ja l’endemà, el protagonisme va ser per al concurs de talents ‘Masquefa Got Talent’, que va comptar amb la participació de nou candidats i que va proclamar a Nina Cintas Grau en primera posició; a Alba Capdevila Soria, Marina Capdevila Soria i Mar Barceló Vidal en segona plaça; i a Roger Riera Ruz i Joanna Fernández González empatats en tercer lloc.

Una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i el jovent de Masquefa

L’impuls del Kap de Setmana Jove és un dels esdeveniments de l’any que compta amb una major implicació i bolcat dels joves masquefins. De fet, l’objectiu principal de la iniciativa és dinamitzar i activar els col·lectius juvenils del poble. És per això que es tracta d’un activitat programada, organitzada i executada conjuntament per l’Ajuntament i la comissió KSJ.