Fins al 14 d’abril, totes les activitats que es duen a terme a l’espai no tenen cap cost. Les matriculacions es poden realitzar gratuïtament durant tot el mes d’abril al web www.cemmasquefa.cat o de forma presencial a les instal·lacions esportives.

El passat 1 d’abril el nou Centre Esportiu Municipal (CEM) de Masquefa, ubicat a la zona esportiva del camp de futbol (passatge del camp, s/n), va obrir les seves portes; i al llarg dels primers dies d’obertura de l’equipament més de 600 persones ja s’han donat d’alta com a usuaris. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Masquefa es valora molt positivament la bona rebuda que ha tingut entre la població aquesta nova instal·lació que amplia i diversifica l’oferta lúdica i esportiva del municipi.

Si bé durant aquests primers dies encara es realitza la posta a punt d’alguns dels serveis, des d’aquesta setmana els usuaris ja poden començar a fer ús de prestacions com la sala de fitness i el pàdel. Dimarts 9 d’abril, també es posaran en marxa les piscines cobertes i la zona d’spa; i a partir del 14 d’abril ja és previst que tots els serveis -entre ells, les activitats dirigides– es trobin plenament operatius. En aquest sentit, fins al 14 d’abril tots els serveis que es presten al complex són de caràcter íntegrament gratuït per a tots els usuaris.

Mentrestant, el nou CEM de Masquefa també ofereix a tots els usuaris matrícula gratuïta durant tot el mes d’abril. Així, les persones interessades a utilitzar els diferents espais de l’equipament tenen l’oportunitat d’apuntar-se durant tot un mes sense haver de pagar matrícula. Les inscripcions es poden fer a través del web www.cemmasquefa.cat o de forma presencial a la piscina.

A través del següent enllaç i del web www.cemmasquefa.cat es poden consultar les quotes d’inscripció, les quotes mensuals, el preu dels abonaments i el cost de les entrades puntuals per a les diverses activitats i serveis que es presten a l’espai. Per a més informació, els usuaris poden trucar al telèfon 93 135 14 08 o enviar un correu electrònic a l’adreça info@cemmasquefa.cat.