Les escoles El Turó i Masquefa II van acollir aquest dijous la Trobada esportiva comarcal de l’Anoia en categoria benjamina. Organitzada pel Consell Esportiu de l’Anoia, hi van participar fins a 759 alumnes, de 8 i 9 anys, de 12 escoles de la comarca, entre aquests els dels dos centres amfitrions.

Des de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia, els 759 estudiants es van barrejar en una setantena d’equips per gaudir de diversos jocs tradicionals populars i també jocs esportius, acompanyats d’una vintena de monitors i del professorat. Així, els patis i les pistes de les dues escoles masquefines, el poliesportiu i la zona exterior del pavelló, van bullir d’activitat en un jornada ideal per fer esport, fomentar la convivència i conèixer nous amics d’altres escoles. 

Després de tanta activitat, bona part dels alumnes van gaudir d’un dinar al Parc de la Font del Roure.

A més de les dues escoles masquefines, en aquesta trobada esportiva comarcal benjamina hi van prendre part alumnes dels centres Alta Segarra (Calaf), Ateneu Igualadí, Ramon Castelltort, Dolors Martí, Gabriel Castellà i Garcia Fossas (totes cinc d’Igualada), Mestral (Jorba), Marta Mata (Vilanova del Camí) i Les Flandes i Herois del Bruc (de Piera).