Més de cent dones han passat ja pels cursos d’ofimàtica que trimestralment organitza l’Ajuntament de Masquefa en el marc del programa “Dona’t una oportunitat”, el qual té com a objectiu afavorir l’accés de la dona al món laboral.

Aquests cursos, adreçats a dones en atur, permeten a les participants familiaritzar-se amb l’entorn “Office” i els proporciona una formació cada vegada més demandada per les empreses. Inclouen una formació teòrica i també pràctiques en empreses.

Divendres passat la regidora d’Educació, Àngels Fonts, va lliurar a les 14 participants al darrer curs un diploma en reconeixement a la seva tasca. Les alumnes han fet tres mesos de pràctiques en diversos departaments de l’Ajuntament, on han col•laborat en tasques com ara l’edició de materials per als cursos de formació, el manteniment d’equips informàtics, l’elaboració d’estadístiques o suport a la recepció del Centre Tecnològic Comunitari (CTC).

Bona part de les alumnes participants als cursos d’ofimàtica de “Dona’t una oportunitat” acaben trobant feina o s’animen a continuar estudiant.