Més d’una vintena d’establiments s’han inscrit ja a la segona edició de Les Botigues al Carrer, que es farà el diumenge 25 d’octubre.

Els comerços interessats tenen encara fins al 15 d’octubre per apuntar-s’hi. Per inscriure’s cal que retornin a l’Ajuntament o al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) la butlleta que se’ls ha fet arribar. També es pot enviar per fax (al 93 772 58 68) o per correu electrònic (masvsl@diba.cat). En aquesta ocasió la inscripció costa 26 euros, que cal abonar a la recepció de l’Ajuntament.

L’Ajuntament va decidir-se a organitzar les segones Botigues al Carrer després de l’extraordinària acollida que va tenir la primera edició, celebrada al març. Aleshores van ser els mateixos visitants i comerciants participants els que van sol•licitar que s’estudiés fer Les Botigues al Carrer dues vegades l’any, satisfets pel bon funcionament de la jornada i les elevades ventes registrades.

Novetats significatives
De cara a aquesta segona edició, l’Ajuntament ha organitzat algunes novetats destacades. D’una banda, s’ampliarà l’horari (les parades obriran de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda). D’altra banda, s’organitzaran activitats lúdiques per als més petits (uns inflables).

Els comerços tornaran a instal•lar les parades a l’avinguda de La Línia (en el tram comprès entre els carrers de Santa Clara i Rogelio Rojo) per ensenyar als visitants els seus productes i serveis.

Organitzades per la regidoria de Promoció Econòmica, Les Botigues al Carrer volen donar a conèixer el comerç local i contribuir a revitalitzar-lo. La iniciativa permet als visitants gaudir d’una jornada de compres especial, i als comerciants canviar la seva activitat habitual i muntar parades i carpes al carrer. Durant tot un dia l’avinguda de La Línia es convertirà en un espai obert on comerciants i visitants podran relacionar-se d’una manera més directa.