L’obrador i forn de Masquefa Mora Tradició Fornera des de 1884 ha estat distingit per la Generalitat de Catalunya amb el Premi als Establiments Comercials Centenaris. Aquest guardó, que arriba precisament l’any en què aquest comerç celebra el seu 130è aniversari, és un reconeixement als establiments catalans que han destacat per la seva trajectòria ininterrompuda, durant més d’un segle, de servei de qualitat i personalitzat als clients, així com també per la seva capacitat d’adaptació als canvis i a les necessitats de compra dels ciutadans.

En total la Generalitat de Catalunya ha distingit, aquest 2014, cinquanta establiments centenaris d’arreu del país. L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc el dillun 28 d’abril, al Palau de la Generalitat, i va ser presidit pel President del Govern, Artur Mas, i el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, a més d’altres destacats representants del món del comerç.

Enric Mora, de Mora Tradició Fornera des de 1884, agraeix la distinció atorgada per la Generalitat, la qual considera, a més d’un reconeixement a la trajectòria, “un estímul per continuar treballant i millorant, sempre al servei del client”.

Fundada el 1884, Mora Tradició Fornera des de 1884 destaca per la qualitat dels pans sans, naturals i artesans que elabora en el seu obrador de Masquefa amb la selecció de les millors farines i ferment salvatge, així com per les seves delicioses pastes i pastissos.

Durant l’acte de dilluns al Palau de la Generalitat també es van lliurar els Premis a la Iniciativa Comercial a les iniciatives més innovadors del comerç urbà de proximitat.

(Més informació a www.pamora.net)