Més de 600 persones van assistir, divendres, a la inauguració de la urbanització de la plaça dels Jocs i el passatge de la Ciutadella.
 
L’acte va convertir-se en una gran festa veïnal, en què els nens i nenes van poder participar en diversos jocs de cucanya, saltar en inflables i estrenar el mobiliari lúdic que s’ha instal·lat a la nova plaça. També es va repartir coca i cava entre tots els assistents.
 
 
Una reivindicació històrica
Amb aquesta actuació es dóna resposta a una reivindicació històrica dels veïns, ja que s’ha fet una plaça nova en una zona on des de fa més de quaranta anys només hi havia un descampat, segons que va afirmar l’alcalde, Xavier Boquete, qui també va descobrir una placa amb el nom de la plaça.
 
Boquete va afegir que amb aquesta actuació Masquefa guanya un nou espai lúdic i esportiu. A més, va anunciar noves actuacions en aquest barri, ja que l’Ajuntament compta amb una important subvenció de 650.000 euros per a dur-hi a terme la urbanització de carrers i diverses millores.
 
Parc infantil, pista poliesportiva i zona enjardinada
La plaça dels Jocs es divideix en tres àrees diferenciades però interconnectades entre sí. D’una banda, s’hi ha fet una zona enjardinada destinada a jocs infantils, la qual compta amb una esplanada envoltada d’arbres i amb mobiliari lúdic divers, com ara gronxadors, seiens de molles i tobogans.
 
D’altra banda, al mig de la plaça s’hi ha construït una pista poliesportiva amb les mides homologables i una graderia.
 
A més, s’hi ha fet un espai destinat especialment per a la gent gran. Es tracta d’una zona enjardinada i equipada amb bancs, ideal per al repòs, la lectura o la conversa.
 
En una segona fase, s’habilitarà a la plaça dels Jocs una quarta zona amb un Pipi Can. També està prevista la urbanització dels altres carrers adjacents a la plaça: el carrer Concepció, el carrer de la Font del Roure, el Camí de la Font del Roure i el Passatge Magarola.