L’Ajuntament de Masquefa habilita del 28 de maig a l’1 de juny un nou període d’inscripció per a totes aquelles famílies que no van poder formalitzar la seva sol·licitud del 7 a l’11 de maig.

Els infants de Masquefa podran gaudir al llarg dels propers mesos d’una nova edició del Casal d’Estiu organitzat per l’Ajuntament. Del 25 de juny al 27 de juliol, el Casal tornarà a obrir les seves portes a l’Escola Font del Roure per oferir als nens i nenes del municipi un ampli ventall d’activitats lúdiques amb l’objectiu de combatre de la millora manera possible la calor de l’estiu i gaudir de les merescudes vacances estivals.

La Fundació Pere Tarrés, organitzador del Casal

Aquest 2018, per segon curs consecutiu, el Casal estarà coordinat per la Fundació Pere Tarrés; organització no lucrativa i d’acció social amb una dilatada trajectòria dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure.

Nou període d’inscripcions

Les places per al Casal d’Estiu són limitades i per poder participar-hi cal inscriure’s del 28 de maig a l’1 de juny trucant al telèfon 93 772 85 21 o enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net, per tal de concertar cita per presentar la inscripció. Les famílies interessades cal que duguin el formulari corresponent (formulari 1 / formulari 2) i la següent documentació:

. Fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a

. Fotocòpia del carnet de vacunes

. Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor

. Foto de carnet recent de l’infant

. Dades bancàries en cas de domiciliar el pagament

Les dates, horaris, preus i serveis del Casal d’Estiu 2018 les podeu consultar a través del següent enllaç.

Reunió informativa

Dimarts 19 de juny, l’Escola Font del Roure acollirà a partir de les 17:30 h. una reunió informativa per a les famílies dels inscrits al Casal d’Estiu.

El Casal d’Estiu va dirigit als infants de la vila des de P3 fins a sisè de Primària. L’activitat estarà dividida enguany en cinc setmanes:

Setmana 1: del 25 al 29 de juny

Setmana 2: del 2 al 6 de juliol

Setmana 3: del 9 al 13 de juliol

Setmana 4: del 16 al 20 de juliol

. Setmana 5: del 25 al 27 de juliol

Els participants podran triar les dates que millor s’ajustin a les seves necessitats en funció a les setmanes proposades, que seran indivisibles. El Casal es desenvoluparà de dilluns a divendres a les instal·lacions de l’Escola Font del Roure amb el següent horari:

Casal: de 09 h. a 13:30 h.

. Acollida matí: de 08 h. a 9 h.

Menjador: de 13:30 h. a 15:30 h.

Acollida tarda: de 15:30 h. a 17 h.

El Casal comptarà amb tallers, gimcanes, jocs d’aigua, piscina, sortides per l’entorn natural i de la vila. Una part de les activitats que es desenvolupin al Casal seran en llengua anglesa, amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge d’aquesta llengua a través de jocs i activitats.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida a les famílies a gaudir d’aquesta proposta estiuenca i de les diferents activitats que es duran a terme al municipi durant els mesos d’estiu.