Amb l’objectiu de contribuir a revitalitzar el comerç local, l’Ajuntament ha activat un portal (www.jocomproamasquefa.com) a Internet on els comerços i les empreses poden publicar les seves atractives ofertes. Es tracta d’un gran aparador online on podem trobar productes i serveis de les empreses i comerços masquefins i, a la vegada, beneficiar-nos d’importants descomptes. Amb aquesta iniciativa es vol afavorir la compra de proximitat i al mateix temps, gràcies a la presència a Internet, captar nous clients de fora del municipi.

Comprar a www.jocomproamasquefa.com és molt fàcil. Només cal connectar-se al portal, fer la reserva del producte que ens interessa, i després anar a l’establiment a recollir-lo i pagar-lo. Així no es perd el tracte humà.

La plataforma està preparada perquè s’hi pugui accedir tant des de l’ordinador com des d’una tableta o un smartphone.

Suma-t’hi
De moment al portal www.jocomproamasquefa.com ja s’hi han publicat les ofertes de 13 comerços i empreses de Masquefa, de sectors com ara les joguines, les flors i les plantes, la roba interior, les fruites i les verdures, la dansa, la restauració, els serveis a les persones, la moda i els complements i els serveis a les empreses.

Els comerços i empreses interessats a formar-ne part es poden adreçar al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, al CTC (avinguda Catalunya, 60 – 93 772 78 28). També poden enviar un e-mail a masvsl@diba.cat

Beneficis per als consumidors
-Gaudeixen d’importants descomptes en les compres
-Contribueixen a la modernització i consolidació del comerç

Beneficis per a les empreses i comerços
Promocionen el negoci
-Eliminen stock
-Capten nous clients
-Fidelitzen la clientela de proximitat
-Obren nous canals de venda
-Contribueixen a la promoció i modernització del comerç local
-Combaten la ‘fractura digital’

Molt més que descomptes: altres serveis
Amb la incorporació d’aquest nou aparador online, l’Ajuntament millora i amplia el portal www.jocomproamasquefa.com, que ja estava en funcionament des del 2010. La plataforma l’ha desenvolupat l’empresa masquefina dedicada a projectes web aTotArreu.com, amb seu al viver d’empreses del CTC.

A més de poder adquirir productes i serveis amb importants descomptes, la plataforma inclou altres serveis:

-Subscripció a un butlletí electrònic que recull les noves ofertes
-Mapa geolocalitzat dels comerços i empreses participants
-Agenda de les activitats organitzades pel comerç
-Taulell d’anuncis dels comerços i empreses
-Secció de notícies
-Directori d’empreses i comerços de Masquefa