Entre les diferents propostes hi ha balls populars, aquagim, escola d’esquena, servei de callista, el taller “Treballem el riure i la memòria”, classes de dibuix, gim dolça i balls en línia. Consulta aquí la programació d’activitats.

L’Ajuntament de Masquefa segueix apostant fermament un curs més per dotar el col·lectiu de gent gran del municipi d’eines, recursos i equipaments de primer nivell i adaptats a les seves necessitats amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels masquefins, promoure un envelliment actiu i saludable i incentivar la participació activa de les persones de més edat en la societat.

En aquesta línia, el consistori impulsa una nova programació d’activitats renovada i adequada als interessos i gustos dels usuaris. Així, des del mes de gener i fins al mes de desembre de 2023 s’ofereixen propostes variades com balls populars, aquagim, escola d’esquena, el taller “Treballem el riure i la memòria”, classes de dibuix, gim dolça i balls en línia. Aquestes activitats, a més, es complementen amb els serveis permanents que ofereix el Casal d’Avis; entre ells, un servei de callista.

Així, el programa té com a objectiu fomentar les activitats físiques per reduir el risc de desenvolupar múltiples malalties; incentivar la gent gran a ampliar coneixements especialment en l’educació per a la salut, realitzant tallers per exercitar la memòria…; fomentar les xarxes de relacions socials.