L’activitat tindrà lloc dissabte 2 de novembre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a ceanoia@hotmail.com o dirigint-se presencialment al local del Club Excursionista Anoia.

En el marc de la celebració de la Castanyada, la vila acollirà el proper dissabte 2 de novembre una nova edició de la tradicional caminada nocturna que el Club Excursionista Anoia (CEA) organitza anualment per a celebrar aquesta festa popular catalana.

Gaudeix d’un recorregut per l’entorn de Masquefa

L’activitat començarà a les 20.30 h des del local del CEA (c/Crehueta, 33), hora i lloc de convocatòria de tots els participants. Des d’aquest punt, s’iniciarà una caminada per l’entorn del municipi amb una durada aproximada de dues hores i mitja.

L’organització guiarà el camí i realitzarà diverses aturades per a poder compactar el grup. En aquest sentit, els participants hauran de seguir en tot moment les indicacions dels guies. I ja a l’arribada, se celebrarà un sorteig de material excursionista.

Com hi puc participar?

El Club Excursionista Anoia habilita dues vies per a formalitzar la inscripció prèvia: enviant un correu electrònic a l’adreça ceanoia@hotmail.com indicant nom, cognoms i edat de cada participant; o dirigint-se presencialment al local de l’entitat els divendres de 19 h a 21 h.

La quota de participació és de 2€ per persona, que es pagarà just abans de començar la caminada.

Què cal portar?

Tots els participants han d’anar equipats amb aigua, una llanterna amb piles noves, calçat adequat i tot allò que la meteorologia exigeixi.