L’Ajuntament impulsarà aquest proper mes de juny la creació d’una taula de dinamització socioeconòmica on hi estan cridats a participar tots els veïns, entitats i agents del municipi.

Un cop presentats públicament els resultats del projecte el passat mes de juliol del 2016, el procés participatiu ‘Masquefa es Mou’ encara aquest 2017 una nova etapa: la creació d’una taula de dinamització socioeconòmica.

Aquest espai de debat se celebrarà el proper mes de juny i hi són convidats a participar veïns, entitats i agents del municipi. La taula serà un espai obert a la ciutadania i a la participació i tindrà com a objectiu desenvolupar conjuntament -entre tots els actors socials i econòmics de la vila- aquelles accions prioritzades i consensuades durant el procés i incloses dins les tres línies estratègiques del projecte.

Antecedents

El procés participatiu es va iniciar durant el mes de febrer del 2016, quan es va dur a terme un total de quatre sessions participatives amb la presència de veïns, entitats i agents de la vila, a qui l’Ajuntament de Masquefa agraeix la seva implicació i col·laboració directa. Durant les sessions es va acordar de forma col·lectiva un total de tres línies estratègiques a seguir:

. Construir un municipi des de l’equilibri territorial, demogràfic i ambiental

. Obrir espais per a les oportunitats vitals i econòmiques

. Fomentar la cohesió social i la construcció de comunitat a partir de la generació d’una identitat comuna que faciliti la implicació i participació de tota la població en els afers de la vila

I el passat mes de juny de 2016, el CTC va acollir l’acte públic de presentació de les conclusions extretes a partir de les sessions participatives. Les accions proposades i tota la informació es pot consultar al web https://masquefaesmou.masquefa.net/.

‘Masquefa es Mou’ és un procés de participació ciutadana que té com a objectiu debatre col·lectivament sobre el futur econòmic i social de Masquefa dels propers 10-15 anys. El projecte està impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’empresa de consultoria Espai d’Anàlisi Social, SL (EDAS) i un grup motor de tècnics.