El cicle formatiu gratuït que l’Ajuntament de Masquefa està duent a terme per als titulars i treballadors de comerços i les persones emprenedores continuarà el mes de juliol amb dues noves accions.

Xerrada ‘Vols vendre online?’
El dia 3 de juliol l’empresa masquefina aTotArreu.com oferirà la xerrada ‘Vols vendre online?’,que tindrà lloc de 15h a les 16.50h al CTC (avinguda Catalunya, 60). S’hi tractaran continguts com l’evolució del comerç electrònic, com pot ajudar una botiga online a fer arribar els productes i serveis d’una empresa a nous clients, com vendre directament amb les botigues online o com vendre indirectament mitjançant una web corporativa.

Les inscripcions es podran fer del 18 al 29 de juny presencialment al CTC o online a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat).

Curs semipresencial ‘Ofimàtica per al meu negoci’
Durant el mes de juliol també es durà a terme el curs ‘Ofimàtica per al meu negoci’. Es tracta d’un curs semipresencial de 30 hores de durada (10 de presencials i 20 a distància) sobre els programes Word, Excel i Access. Les sessions presencials es faran els dies 5, 9, 12, 16 i 19 de juliol, de les 15h a les 17h. Tant l’horari, com el fet que part del curs pugui fer-se des de casa, facilita als comerciants i emprenedors que puguin conciliar aquest formació amb la seva activitat empresarial.

Les inscripcions es podran fer del 18 de juny al 2 de juliol, també presencialment al CTC o online a www.masquefa.cat.

En el marc d’aquest pla d’accions formatives gratuïtes, el dijous 7 de juny es va fer al CTC una xerrada sobre tipologies de venda.