L’Ajuntament de Masquefa ha editat una nova guia amb tots els cursos que les persones adultes podran fer a partir del setembre vinent i fins al desembre d’aquest 2015. La publicació, que inclou l’oferta formativa organitzada tant per l’Ajuntament com per les entitats, us la podeu descarregar a www.masquefa.cat i www.ctc.masquefa.net. També la trobareu, a partir de la primera setmana de setembre, a les dependències municipals i als forns de pa.

(Descarregueu-vos la guia )

La guia recull tota la formació que s’ha programat en àmbits com la formació per a l’ocupació, la creació i consolidació d’empreses i comerços, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, els coneixements de base i els accessos al sistema educatiu, i les llengües. També els cursos relacionats amb l’expressió artística i els esports, a més de les exposicions, les xerrades i les sortides previstes fins a final d’any.

La nova programació del curs vinent torna a potenciar els coneixements i les competències que cada vegada són més sol·licitats per les empreses -amb l’objectiu d’ajudar els masquefins a millorar el seu currículum i incrementar les opcions de trobar feina-, així com també la formació relacionada amb la creació i la consolidació de projectes professionals.

La formació que s’impartirà a partir del setembre presenta diverses novetats. Així, per exemple, els cursos de formació per a l’ocupació tenen un nou enfoc orientat a treballar les competències.

També s’han organitzat cursos i tallers TIC especialitzats, per exemple d’Adobe Photoshop Inicial, de Xarxes Socials, de certificació oficial en Contaplus i d’edició digital de fotos i vídeos amb el mòbil, entre altres, a més d’un curs d’ofimàtica adreçat específicament a joves per poder fer l’examen per al certificat oficial de Microsoft Office.

Xerrada informativa el 8 de setembre
D’altra banda, a més d’aquesta guia, el 8 de setembre vinent, a les 10 del matí, al CTC (avinguda Catalunya, 60), es farà una xerrada informativa sobre tota la formació per a adults prevista per al curs 2015-2016. Les inscripcions a la sessió s’han de fer presencialment al CTC o bé de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.