Ja podeu consultar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat) la nova edició de la Guia de recursos educatius i laborals del territori per al curs 2012-2013. La publicació, ampliada i actualitzada, recull totes les ofertes que existeixen a l’Anoia Sud i el seu territori d’influència en els àmbits educatiu i laboral.

La guia vol ser un suport per ajudar els joves a decidir el seu futur acadèmic i professional i donar-los a conèixer les diverses opcions que hi ha en aquest territori per a començar a estudiar o continuar la seva preparació. No obstant això, la publicació és també un recurs útil per a qualsevol persona que estigui cercant informació sobre la formació que pot fer a l’Anoia Sud i la seva àrea d’influència.

La guia estructura la informació sobre l’oferta formativa i laboral en funció de si es té o no el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO). A més de l’explicació de les diverses opcions formatives, inclou un directori d’adreces de centres i recursos i el referent a cada municipi al qual cal adreçar-se per demanar més informació sobre estudis o feina.

La Guia de recursos educatius i laborals per al curs 2012-2013 incorpora algunes novetats respecte a anys anteriors. Recull el Cicle Formatiu de Grau Mig sobre tècnic d’atenció a persones en situació de dependència que es farà a l’Anoia Sud per primera vegada. A més, incorpora tota l’oferta d’estudis artístics i esportius que es poden cursar en el territori, i també informació respecte a les proves d’accés a la Selectivitat.

La publicació l’edita la Xarxa TET Anoia Sud, integrada per tots els agents que intervenen en el procés de transició de l’escola al treball dels municipis de Piera, Capellades, els Hostalets, Cabrera, la Pobla, Vallbona, la Torre i Masquefa.