Els cursos presencials al CTC es complementaran amb formacions telemàtiques online i a través de l’Aula Virtual. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament ofereix per als mesos de gener, febrer i març del 2022 una nova oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

La Guia Formativa inclou una variada oferta de cursos en format telemàtic (online i a través de l’Aula Virtual) i presencial (al CTC) en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa. Entre ells, i com a grans novetats, l’itinerari formatiu “Actualitza’t” per a persones amb coneixements bàsics d’informàtica, el taller “Utilitzes el teu mòbil per a la recerca de feina?”, el taller “Dona-li la volta al CV! Utilització de recursos digitals per fer un CV més atractiu”, el taller “Utilitzes tots els canals de recerca de feina?”, o el curs intensiu “Inicia’t” d’iniciació a les TIC.

A més, gràcies a la bona acollida que ha tingut la iniciativa al llarg dels darrers mesos, també se seguiran oferint directes a través del perfil d’Instagram del CTC. Per a participar-hi no cal fer inscripció prèvia i els usuaris tenen la possibilitat de formular preguntes als especialistes durant les sessions.

El programa ja es troba disponible en versió digital als webs de l’Ajuntament i del CTC. Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.