L’Ajuntament de Masquefa continua recollint les opinions i propostes dels joves per tenir-les en compte a l’hora de dissenyar les polítiques i programes municipals en l’àmbit del civisme.
El dilluns 21 de desembre l’alcalde, Xavier Boquete, els regidors Enrique Gómez i Àngels Font, els tècnics municipals Lourdes Bosch i Xavier Pérez, i l’informador juvenil David Pérez, van reunir-se amb una vintena de joves per escoltar els seus suggeriments i propostes en tres àmbits: el civisme, l’espai públic i els possibles usos per als joves que pot tenir el Recinte Rogelio Rojo.

Aquesta reunió s’emmarca en l’elaboració del Programa d’Acció Cívica (PAC) que està duent a terme l’Ajuntament amb l’assessorament de la Diputació de Barcelona i la Fundació Desenvolupament Comunitari.

El projecte està en la fase de prediagnosi, consistent en la recollida de propostes mitjançant entrevistes als joves i els col•lectius que hi estan relacionats, així com observacions sobre el terreny.

L’objectiu és tenir en compte l’opinió i aportacions del col•lectiu juvenil i la resta d’agents socials que hi estan vinculats a l’hora de dissenyar i aplicar programes i actuacions cíviques.