En aquest taller s’ensenyarà com preparar un discurs per despertar l’interès a l’entrevistador i tenir més probabilitat d’èxit en una entrevista de feina

 

Els propers 6 i 9 de setembre es celebraran les noves sessions d’aquest programa que pretén ajudar les persones que es troben en procés de recerca de feina. En aquesta ocasió, el taller pretén posar l’accent en la promoció d’un mateix a l’hora d’encarar una entrevista laboral. En aquest sentit, els participants tindran l’oportunitat de realitzar un speed dating, una ronda d’entrevistes professionals simulades amb experts en selecció de recursos humans que serviran a mode d’entrenament i perfeccionament de les habilitats d’auto-promoció.

L’assistència és gratuïta i es pot fer la inscripció corresponent fins l’1 de setembre, ja sigui presencialment, per telèfon (93.772.7828) o via correu electrònic (ctc.serveiocupacio@masquefa.net).

Apropa’t a l’empresa! és un projecte realitzat conjuntament pels Ajuntaments de Masquefa i Piera amb el suport de la Diputació de Barcelona que té per objectiu oferir a les persones que estan en procés de recerca de feina informació de primera mà que els ajudi a millorar i perfeccionar les seves candidatures i currículums professionals. Mitjançant trobades presencials amb representants d’empreses, els participants d’aquest programa tenen l’oportunitat d’escoltar en persona quins perfils professionals van més buscats, quines són les característiques que fan una candidatura més elegible que una altra, quines habilitats són les preferides per part de les empreses i quines són les claus per tal que el nostre CV sigui atractiu.