Després de l’estrena, divendres i dissabte passat, aquest cap de setmana es duran a terme les darreres activitats del Juliol Jove, el programa d’oci, cultural i esportiu que l’Ajuntament ha organitzat per als joves amb la col·laboració de diverses entitats.
 
 
Divendres, 11 de juliol. Rogelio Rojo
Hi ha prevista la projecció de l’audiovisual d’un viatge al Nepal (a les 8 de la tarda), un sopar de “montaditos”(a 2/4 de 10 de la nit), i un concert amb La Quarta Carlinada (a les 11), aquest actes estan organitzats per el grup juvenil de Masquefa Zitzania.
 
Dissabte, 12 de juliol. Plaça de l’Estació
Es faràn diferents tallers de trenes, rastes, henna, bijuteria i xapes (a partir de les 5 de la tarda) i un concert de rumba catalana amb els grups Ambapara, Flamencool i La casa Vargas(a 2/4 de 12 de la nit).
 
S’ajorna l’obra de teatre
El Juliol Jove tenia previst abaixar el teló el diumenge 13 de juliol amb la representació de l’obra de teatre Això no és vida, Per motius familiars dels actors, finalment aquesta obra no es podrà representar el dia previst i queda ajornada per un altre ocasió. En quan es decideixi una nova data de representació us mantindrem informats.
 
Bona estrena
El programa Juliol Jove va donar el tret de sortida el divendres 4 de juliol, l’Associació Cultural Projecte DOMAN va oferir uns tallers de dansa africana i percussió a la Plaça de l’Estació, la projecció de l’audiovisual d’un viatge al Senegal a càrrec d’ONG intercanvi a les instal-lacions de l’Alzinar i posteriorment un original sopar senegalès gratuït en els jardins de la Plaça en què els assistents van poder-se llepar els dit amb arròs amb pollastre o couscous amb pollastre. També van poder ballar ritmes africans gràcies a l’actuació del grup Kolomba.
Les activitats van continuar dissabte a la tarda amb una exhibició de hip hop del grup Own Style, un taller de grafittis amb un missatge de prevenció de les drogodepèndencies i la disputa de diversos partits de bàsquet A3 i de volei sorra.
Les activitats del Juliol Jove compten en tot moment amb la presència de la nova Educadora de Medi Obert de l’Ajuntament, Aida Garcia, la qual treballa en contacte directe amb els joves participants per conèixer, les impressions i les inquietuds dels nostres joves.