El Govern tanca totes les activitats a partir de les 00.30 h i també limita les reunions a un màxim de 10 persones.

Amb l’objectiu de controlar l’augment de casos i frenar la transmissió del coronavirus, la Comissió Delegada en matèria de Covid del Govern ha acordat limitar la mobilitat i els contactes de cara els propers dies a Catalunya.

En concret, les mesures són:

  • Es redueix l’horari de totes les activitats de forma que finalitzin com a màxim a les 00.30 hores (respectant 30 minuts més per a les activitats recreatives musicals per a que puguin desallotjar).
  • Es limita les reunions i/o trobades familiars i de caràcter socials, en l’àmbit públic i privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.
  • Es recomana la limitació de l’accés a espais públics on es pugin produir concentracions de persones entre les 00.30 hores i les 6 hores (parcs, platges, etc.).
  • S’elimina la possibilitat de consum en grup en l’espai públic habilitat.
  • Es recorda a les activitats el compliment de l’obligació de disposar de 2,5 m2per persona, i no només dels límits d’aforament previstos per a cada tipologia.

Les mesures entraran en vigor el 15 de juliol i tenen vigència fins al 23 de juliol inclòs. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.