L’Ajuntament de Masquefa ja ha obert les inscripcions a quatre de les accions formatives per a persones adultes previstes per a aquest nou curs. Concretament les persones interessades ja es poden apuntar a la xerrada ‘Clients diferents, estratègies de venda diferents’, adreçada a comerços, empreses i emprenedors, al curs per a la preparació de la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mig o Cicles Formatius de Grau Superior, a un taller monogràfic per a aprendre a usar Twitter i Linkedin com a eines per a buscar feina, i també a un curs de prevenció de riscos adreçat a operaris de la construcció.

Les inscripcions es poden fer online a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat) o presencialment al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60).

Les accions formatives per a les quals s’obre el període d’inscripció són les següents:

. Xerrada ‘Clients diferents, estratègies de venda diferents’
Data: 21 de setembre
Horari: de 15 a 16.45h
Preu: gratuït
Inscripcions: fins al 20 de setembre

. Preparació prova accés a CFGM o CFGS
Data: inici 1 d’octubre
Horari CFGM: de dilluns a dijous de 10 a 13.30h
Horari CFGS: dilluns, dimecres i dijous de 17 a 18.30h
Preu CFGM: 50€ curs
Preu CFGS: octubre-desembre 150€, gener-març 150€ i abril 50€
Inscripcions: fins al 26 de setembre

. Taller per aprendre a utilitzar Twitter i Linkedin com a eines de recerca de feina
Data: 20 de setembre
Horari: de 10 a 12h
Preu: gratuït
Inscripcions: fins al 18 de setembre

. Prevenció de riscos per a paletes
Data: 23,24,25 i 26 d’octubre de 2012
Horari: de 17 a 20.30h
Preu: gratuït
Inscripcions: fins a 11 d’octubre

El dia 18, sessió informativa sobre la nova oferta de cursos per a adults
D’altra banda, el dimarts 18 de setembre, a les 10 del matí, es farà al Centre Tecnològic Comunitari una sessió informativa en què es donarà a conèixer tota l’oferta de cursos que l’Ajuntament i les entitats han organitzat per a les persones adultes aquesta temporada.

La nova oferta formativa inclou cursos d’àmbits com les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, l’aprenentatge de llengües, els coneixements de base i els accessos als sistema educatiu i la formació per a l’ocupació. Els masquefins també poden apuntar-se a cursos d’expressió artística i esports organitzats per les entitats.

A més de la xerrada, tota l’oferta formativa s’ha recollit en una guia que ja es pot consultar online a la pàgina web de l’Ajuntament (www.maquefa.cat). La guia també la podeu trobar en suport paper a l’Ajuntament (C/ Major, 93) i al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60).