L’Ajuntament de Masquefa ha organitzat per al dilluns 25 de novembre la xerrada ‘Incentius fiscals per a pimes i/o microempreses’, que es farà de les 10 del matí a les 2 del migdia al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60).

Aquesta acció formativa -gratuïta per als assistents ja que està subvencionada per l’Ajuntament- s’adreça tant a representants de microempreses com a empresaris individuals i persones emprenedores, als quals donarà a conèixer els incentius fiscals que poden servir d’aplicació en matèria d’IRPF i IS.

La sessió anirà a càrrec de Daniel Viader, expert de l’empresa Auren Consultors Barcelona. Per a participar-hi, es recomana tenir nocions bàsiques de fiscalitat.

Les inscripcions ja s’han obert i es poden fer fins al dia 19 de novembre, de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.

Aquesta xerrada sobre els incentius fiscals per a les microempreses i les pimes forma part del pla formatiu que impulsa l’Ajuntament per ajudar les persones emprenedores, les empreses i els comerços a ser més competitius davant l’actual context de dificultats econòmiques. Amb aquest objectiu, el Departament de Promoció Econòmica organitza cada mes una xerrada o taller gratuït adreçat específicament a aquest col·lectiu.