L’Ajuntament de Masquefa ja té a punt la nova programació de cursos per a persones adultes d’aquest segon semestre de l’any. En alguns cursos les inscripcions ja estan obertes i es poden fer presencialment al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya,60) o de manera on line a www.ctc.masquefa.net/formacio.

Els cursos als quals ja us podeu apuntar són:

● Curs de manipulació d’aliments. Es farà el dia 8 de maig, de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda. El preu és de 40 euros, i està bonificat per als treballadors. Les inscripcions finalitzen el 6 de maig.

● Curs de full de càlcul avançat amb Ms. Office Excel 2010. Es durà a terme del 28 d’abril al 28 de maig, els dilluns i dimecres, de les 5 a les 7 de la tarda. Consta de dos mòduls. Les inscripcions finalitzen el 25 d’abril.

● Curs d’ofimàtica ‘Dona’t una oportunitat’. S’impartirà del 28 d’abril al 26 de juny, els dilluns, dimarts i dijous, de 3/4 de 10 del matí a 3/4 de 12 del migdia. Les inscripcions finalitzen el 25 d’abril.

● Curs d’iniciació al full de càlcul amb Ms. Office Excel 2010. Començarà el 30 d’abril i acabarà el 30 de maig. Les sessions es faran el dimecres i divendres, de 3/4 de 10 del matí a 3/4 de 12 del migdia. Us hi podeu inscriure fins al dia 29 d’abril.

Àmplia agenda formativa
A més d’aquestes propostes, la guia formativa per a adults d’aquest segon trimestre del 2014 inclou també altres cursos dels àmbits de la formació per a l’ocupació, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, la creació i consolidació d’empreses, els coneixements de base i accessos al sistema educatiu, així com també exposicions, sortides i xerrades.

(Descarregueu-vos la guia)

També podeu consultar la guia, en format paper, a l’Ajuntament i el Centre Tecnològic Comunitari.