L’Ajuntament de Masquefa, en el marc del programa estable d’activitats culturals ‘Fem cultura’, ha organitzat per al dimecres 19 de febrer una sortida al Teatre Villarroel per anar-hi a veure l’obra ‘El crèdit’, una comèdia de Jordi Galceran dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per dos actors de luxe, Jordi Bosch i Jordi Boixaderas.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 4 de febrer a l’Ajuntament (C/ Major, 93), de dilluns a divendres. El preu és de 35 euros i inclou el viatge en autocar, l’entrada a l’espectacle i un entrepà. Les places són limitades. El dimecres 19 de febrer l’autocar per anar al teatre sortirà a 2/4 de 7 de la tarda de davant de l’Ajuntament.

‘El crèdit’ s’ha convertit en el fenomen teatral de la temporada, amb més d’un centenar de funcions des que es va començar a representar al setembre, i amb un aclaparador èxit de públic i crítica.

Sinopsi
En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix… Però potser avui no. Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs cap a casa amb la cua entre les cames com un xaiet. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses emprendre mesures de força, mesures realment potents. Res violent, valgui’m déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.