El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’Associació de Comerços i Serveis ja treballen en una nova edició de Les Botigues al Carrer, l’aparador que mostra els productes i serveis que ofereixen el comerç i les empreses de Masquefa. Aquesta nova fira del comerç local tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 de març, coincidint amb la celebració de la Festa de Sant Eloi, la qual l’Ajuntament va haver d’ajornar al novembre per les inclemències meteorològiques.

La fira del comerç local s’instal·larà a l’avinguda Catalunya –entre el carrers Rogelio Rojo i Santa Clara- i obrirà el dissabte 7 de març tot el dia (de les 11 del matí a les 8 de la tarda), i el diumenge 8 al matí (de les 11 del matí a les 3 de la tarda).

Participació gratuïta
L’Ajuntament ja s’ha posat en contacte amb les empreses, els comerços i els restauradors per demanar-los que confirmin la seva participació, que és gratuïta. Els interessats tenen fins al dia 16 de febrer, inclòs, per comunicar-ho, ja sigui a l’adreça electrònica masvsl@diba.cat o enviant un fax al 93 772 58 68.

La realització de la fira està condicionada a que hi hagi una quota mínima de comerços participants. L’Ajuntament cedirà carpes, taules i cadires als establiments que hi participin.

Per a més informació podeu contactar amb la tècnica d’Empresa, Sílvia Mas, al telèfon 93 772 78 28 o bé adreçant-vos al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60).

Dinamitzar el comerç
L’objectiu de Les Botigues al Carrer és contribuir a revitalitzar el comerç, la restauració i el teixit empresarial de Masquefa. A més d’aquesta fira del comerç i les empreses locals, per la Festa de Sant Eloi també es farà un mercat d’artesans i, per primera vegada, un mercat de productes de proximitat. A més, hi haurà altres activitats complementàries per animar els masquefins a sortir al carrer i gaudir de la celebració.

En els propers dies l’Ajuntament donarà a conèixer la programació definitiva de la Festa de Sant Eloi.