Les inscripcions per a la formació es poden realitzar fins al 22 de febrer a través del web  http://bit.ly/cursmonianoia.

El Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Masquefa impulsen aquest 2019 un curs de Monitors de Lleure semi intensiu dirigit a joves entre els 18 i els 29 anys. La formació es durà a terme del 2 de març al 28 d’abril a Vallbona d’Anoia i per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 22 de febrer emplenant el formulari online habilitat al següent enllaç.

Els requisits mínims per a poder realitzar el curs són: tenir 18 anys complerts o complir-los el mateix dia d’inici de la formació, disposar del títol de la ESO o bé haver superat les proves d’accés a CFGM o CFGS i, per a que el curs estigui subvencionat, estar empadronat/a en algun dels municipis en conveni i que són: El Bruc, Capellades, Carme, Castellolí, Copons, Els Hostalets de Pierola, La Llacuna, Masquefa, Òdena, Piera, La Pobla de Claramunt, Sant Martí de Tous, Sant Martí de Sesgueioles, Santa Margarida de Montbui, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí. En aquest sentit, els joves empadronats als municipis podran realitzar el curs a un preu reduït de 100€, gaudint així d’una subvenció de més de la meitat del cost real del curs.

El curs de monitor d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure i que capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats del lleure amb infants i joves en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia enviant un correu electrònic a cursmonitorsanoia@gmail.com, trucant al 93 805 15 85 (ext.2), enviant un missatge de Whatsapp al 679 964 669 o bé contactant amb el referent de joventut de Masquefa (93 772 85 21).