L’Ajuntament ofereix nous cursos formatius per a persones adultes durant els mesos de gener, febrer i març. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tant personals com professionals dels masquefins. En aquesta línia, el consistori ofereix per al primer trimestre del 2020 una nova oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

La Guia Formativa inclou per als mesos de gener, febrer i març una variada oferta de cursos en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa; entre ells, i com a grans novetats, xerrades sobre l’acTIC i sobre les eines de control parental, una exposició de l’alumnat del curs d’informàtica per a gent gran en el marc del Dia Internacional de la Dona, el taller “Crea una comunicació gràfica atractiva pel teu negoci (cartells i tríptics)”, el taller “Capitalització de l’atur” o una xerrada sobre les noves funcionalitats del web d’ofertes de feina de la Xarxa Xaloc.

A més, durant el mes de març també és prevista la celebració d’una nova edició de la Fira Futur; un projecte que ofereix als joves, a les seves famílies i a les persones que volen seguir formant-se els recursos necessaris per tal d’orientar millor el seu futur acadèmic i/o professional.

El programa ja es troba disponible en versió digital als webs de l’Ajuntament i del CTC; i en format paper, a les dependències municipals i forns de pa. Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar presencialment al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.