L’Ajuntament ofereix nous cursos formatius per a persones adultes durant els mesos d’abril, maig, juny i juliol. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tan personals com professionals dels masquefins. En aquesta línia, el consistori ofereix per al segon trimestre del 2019 una nova oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

 

La Guia Formativa inclou per als mesos d’abril, maig, juny i juliol una variada oferta de cursos en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)ocupació i empresa; entre ells, i com a grans novetats, els tallers ‘Vols ser un Instagramer, Youtuber o Blogger professional?: informa’t dels requisits legals’, ‘Comptabilitat per a no comptables: aprèn les línies bàsiques’, ‘Esprem Facebook i WhatsApp al teu negoci’, o ‘Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina’.

El programa ja es troba disponible en versió digital als webs de l’Ajuntament i del CTC; i en format paper, a les dependències municipals i forns de pa. Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar presencialment al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.