L’Ajuntament de Masquefa organitza els dies 8 i 10 de novembre dues sessions gratuïtes dirigides a pares i mares amb infants entre els 0 i els 3 anys. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça espaifamilia@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30.

La promoció d’activitats que permetin a les famílies de Masquefa comptar amb el suport i les eines essencials a l’hora d’educar els seus fills és un dels objectius de la Regidoria d’Educació. Per tot plegat, aquest mes de novembre l’Ajuntament organitza al municipi dos tallers gratuïts sobre educació i valors. Les sessions estan dirigides a pares i mares amb infants entre els 0 i els 3 anys i es duran a terme a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa, dimarts 8 i dijous 10 de novembre, a partir de les 17:15 h.

Durant la trobada es posaran sobre la taula qüestions com la reflexió sobre el model de pare/mare, la importància dels fets per sobre de les paraules, la responsabilitat en l’educació dels infants o l’educació en valor.

Per participar de les xerrades és imprescindible inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça espaifamilia@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30. A més, s’oferirà un servei de monitoratge per als nens i nenes de les persones que assisteixin a les xerrades. Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’AMPA de l’EBM La Baldufa, a qui la Regidoria d’Educació agraeix el seu estret suport en l’organització d’activitats encaminades a donar suport a la funció educativa de les famílies.