La celebració de la Setmana Santa a Masquefa va tornar a destacar per l’elevada participació. Així, nombrosos vilatans i vilatanes van ser el Divendres Sant a l’ofici de missa. També van omplir els carrers de la vila per seguir l’emotiva processó de la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores, acompanyada de la Banda de Músics de Can Parellada. Aquest any una masquefina va sumar-se a la tradicional cantada de ‘saetas’, tant als carrers com a l’església un cop finalitzada la processó.

Un altre dels actes més participats va ser, Diumenge de Pasqua, la cantada de caramelles al carrer i a l’església de Sant Pere, a càrrec de la Coral l’Alzinar. Els cantaires van tornar a actuar sota la direcció del reconegut Mestre Mata. Aquest any els caramellaires van estar acompanyats, per primera vegada, de la Colla Petita dels bastoners de Masquefa.

La celebració de Setmana Santa va cloure Dilluns de Pasqua amb el popular Aplec al Cementiri Vells, amb missa, una ballada de sardanes amb la Cobla Mediterrània, i una barbacoa.