El Centre Tecnològic Comunitari ha organitzat per a aquest mes d’abril tres cursos de Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Concretament es tracta d’un curs de preparació del certificat digital acTIC de nivell mitjà, un curs de tràmits online amb l’Administració, i un tercer curs d’ofimàtica ‘Dona’t una oportunitat’.

En tots tres cursos queden encara algunes places vacants. Les persones interessades poden fer les inscripcions presencialment al CTC (avinguda Catalunya, 60) o bé online des de la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), a l’apartat ‘Propers cursos: inscripcions online’.

Només el curs d’ofimàtica Dona’t una oportunitat és presencial, mentre que els altres dos es poden fer en línia des de casa, mitjançant un campus virtual.

El curs de preparació de l’acTIC de nivell mitjà tindrà lloc del 2 d’abril al 31 de maig. L’acTIC, cada vegada més sol·licitat per les empreses i institucions, és un certificat digital de la Generalitat que acredita el nivell de coneixements que es té en l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

El curs de tràmits online amb l’Administració -una pràctica també cada vegada més estesa- es farà del 15 al 30 d’abril.

I el curs d’ofimàtica ‘Dona’t una oportunitat’ -adreçat preferentment a dones en situació d’atur- començarà el 22 d’abril i finalitzarà el 18 de juny. L’horari és dilluns, dimarts i dijous, de 9.30h a 11.30h.