La presentació de sol·licituds es podrà dur a terme presencialment del 8 al 21 de maig.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha activat el procés de preinscripció per al curs 2024-2025 dels ensenyaments de Primer Cicle d’Educació Infantil (Escoles Bressol). Pel que fa al calendari, la presentació de sol·licituds per realitzar la preinscripció serà del 8 al 21 de maig. Més endavant, el període de matriculació romandrà obert del 17 al 25 de juny. Per a més informació i consultar detalladament tots els terminis, podeu visitar aquest espai del Departament d’Educació.

L’Ajuntament recorda la importància de respectar les dates estipulades, ja que les sol·licituds que es presentin fora de termini perdran les prioritats que haurien pogut tenir a l’hora d’obtenir la plaça. A més, la presentació de sol·licituds cal fer-la presencialment al centre escollit com a primera opció. Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per infant i municipi.

Paral·lelament, el consistori també comparteix amb les famílies el díptic informatiu amb els serveis de salut i atenció a la petita infància (0-3 anys) del municipi. El document recull tots aquells serveis adreçats a infants, des del seu naixement fins als 3 anys, i també informació d’interès sobre tràmits i ajuts. El podeu descarregar clicant aquest enllaç.

A Masquefa, hi ha dos centres que ofereixen 1r cicle d’Educació Infantil

Un any més, els centres de Masquefa obren les portes a totes les noves famílies interessades en el seu projecte educatiu. Durant la trobada, s’ensenyaran les instal·lacions i s’explicarà la metodologia d’aprenentatge dels equipaments. La jornada de portes obertes a l’Escola Vinyes Verdes tindrà lloc el dimecres 17 d’abril, a partir de les 16 hores, mentre que l’Escola Bressol Municipal La Baldufa atendrà les famílies interessades el dijous 25 d’abril a les 17:15 hores.

Escola Bressol Municipal La Baldufa (C/Rogelio Rojo,30. Masquefa)

L’oferta educativa del centre és la següent: 

  • Lactants de 4 mesos a 1 any
  • Educació infantil d’1 a 2 anys
  • Educació infantil de 2 a 3 anys

Per poder participar en la preinscripció i escolaritzar-se en el centre cal que els infants tinguin com a mínim 16 setmanes a l’inici del curs escolar (setembre 2024).

La presentació de sol·licituds es farà presencialment en les dates indicades, de dilluns a divendres en horari de 9:30 a 13 hores i de 15 a 16:30 hores. Per qualsevol dubte, les persones interessades es poden adreçar al telèfon 93 772 50 11 o bé contactar a través del correu escolabressol@masquefa.net. Per a més informació del centre, podeu consultar aquest enllaç.

Escola Vinyes Verdes. (C/Mossèn Cinto Verdaguer, 50. La Beguda Alta)

L’oferta educativa del centre és la següent: 

  • Aula mixta de 13 places d’Educació Infantil d’1 a 3 anys.
  • Per a infants empadronats a La Beguda Alta o amb germans al centre.

Per poder participar en la preinscripció i escolaritzar-se en el centre cal que els infants tinguin com a mínim 12 mesos a l’inici del curs escolar (setembre 2024).

La presentació de sol·licituds es farà presencialment demanant cita prèvia al telèfon 93 772 76 27 o bé a través del correu a8026889@xtec.cat. En cas de necessitar qualsevol aclariment i/o tenir dubtes, també podeu contactar amb el centre. Per a més detalls de l’Escola Vinyes Verdes, podeu consultar el seu web.