Enguany la temàtica del certamen és el civisme a Masquefa i les fotografies concursants s’han de publicar a Instagram amb l’etiqueta #fotomasquefa21 abans de l’1 d’octubre.

Amb l’objectiu d’aconseguir un recull de fotografies per il·lustrar el calendari 2022 -que editarà l’Ajuntament amb la col·laboració de Masquefa Comerç- el consistori presenta enguany la sisena edició del Concurs de Fotografia d’Instagram. En aquesta ocasió el certamen té com a gran protagonista el civisme a Masquefa, que ha estat la temàtica escollia per la Regidoria de Cultura com a eix central d’aquesta convocatòria.

El VI Concurs de Fotografia d’Instagram és obert a tota la població i per a participar-hi només cal publicar a Instagram les fotografies concursants amb l’etiqueta #fotomasquefa21 abans de l’1 d’octubre de 2021. Amb tot, per a prendre part del certamen cal tenir en compte un seguit de requisits:

  • Les imatges que s’hauran d’etiquetar han de ser exclusivament relacionades amb actituds de civisme, tant de respecte vers les altres persones del municipi com vers el respecte als espais públics i l’entorn. Alguns exemples poden estar relacionats amb el reciclatge, el bon ús dels espais públics, la cura de l’entorn, etc.
  • Les fotografies no han de contenir imatges on surtin persones que puguin ser reconegudes, a no ser que l’autor de la fotografia faci arribar abans de la finalització del concurs el consentiment de les persones fotografiades en la imatge.
  • Les imatges han de ser preferiblement en format horitzontal per tal de poder ser publicades en el calendari del 2022. És condició indispensable que estiguin fetes durant aquest 2021 i no hagin estat premiades en cap altre concurs

De totes les imatges rebudes fins l’1 d’octubre el jurat farà una primera selecció de fotografies finalistes -aproximadament unes 50- abans d’anunciar el veredicte final, que es comunicarà durant el mes de novembre. En aquest sentit, enguany es repartiran un total de tres premis:

  • Primer premi: 100€
  • Segon premi: 75€
  • Tercer premi: 50€

A més, de totes les fotografies presentades se’n seleccionaran 13 per a l’edició del calendari 2022; i amb les diferents imatges finalistes s’exposaran en una mostra a la Biblioteca Municipal durant les festes de Nadal i Reis.

Pots consultar les bases del VI Concurs de Fotografia d’Instagram aquí.