La Colla de Ball de Bastons de Masquefa ja ha començat a preparar la seva participació, aquest agost, en la mostra de cultura catalana que es farà a Jerusalem (Palestina), on actuarà amb d’altres entitats bastoneres, castelleres, musicals i teatrals del país.

Aquest diumenge els bastoners masquefins van fer a Masquefa un primer assaig juntament amb les colles bastoneres de la zona, concretament les de la Llacuna, el Vendrell i colla Montserratí d’Esparreguera.
 

Les colles van aprendre balls de les altres colles. D’aquesta manera, el grup masquefí va aprendre el Ball Nou de la colla d’Esparreguera, el Ball Nou de la colla de la Llacuna i el Ram Ram de la colla del Vendrell. La colla local els va ensenyar el Ball Nou amb música de Josep Carbó, que el grup masquefí balla des del 1945.

Aquest cap de setmana la Colla de Ball de Bastons de Masquefa participarà en unes Jornades de Formació a la Vila de Sant Celoni també per preparar el viatge a Palestina.

Cada any les diferents cultures del món agermanades en la UNESCO celebren la Capitalitat Cultural en una ciutat diferent dels seus territoris. Enguany Jerusalem ha estat designada capital de la cultura àrab.