Amb l’objectiu de donar a conèixer les instal•lacions i els diversos serveis que ofereix, el Centre Tecnològic Comunitari acollirà el dimecres 2 de desembre la “I Jornada CTC: Oportunitats davant la crisi i accessibilitat i TIC”.

 La iniciativa pretén promocionar dues de les principals raons de ser del Centre Tecnològic Comunitari. D’una banda, tot el ventall de recursos que posa a la disposició dels emprenedors i empresaris. D’altra banda, l’innovador material tecnològic adaptat per a persones discapacitades del qual disposa el centre.

Oportunitats de negoci
Al matí la jornada s’adreça especialment al teixit empresarial. Els emprenedors i empresaris assistents podran conèixer l’opinió de reconeguts experts de l’àmbit econòmic i també casos concrets.

Hi ha prevista la conferència de l’economista Jordi Balsells, director general de Sita Murt, i les ponències sobre experiències i casos reals de Juan Carlos Frean, director d’expansió de l’Àrea Catalunya de la multinacional ALDI Supemercados, Jaume Arnal, conseller delegat de TCN, Ramon Costa, president de la Comissió TIC Anoia, i Álvaro Pérez, gerent de l’empresa TDE Gamper Sport.
 

Accessibilitat

Després de dinar, la jornada es reprendrà a la tarda amb les activitats adreçades a les escoles, tallers i entitats que treballen amb el col•lectiu de persones amb discapacitat.

Hi ha prevista la conferència de Carlos García i Pedro Cabanes, guanyadors del premi “Millor Blog Catalunya”, així com la ponència de Borja Romero, de BJ Adaptacions, qui farà un demostració pràctica del funcionament de les eines TIC del CTC. També hi intervindrà Luís Felipe Matas, responsable de l’Àrea d’Accessibilitat de la fundació FESOCA, qui explicarà el projecte Sigthos, d’intèrprets on line.

Tant al matí com a la tarda responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament de Masquefa explicaran les diverses actuacions que es duen a terme en l’àmbit de la promoció econòmica i de l’accessibilitat. També hi seran presents representants de la Unió Empresarial de l’Anoia i de la Diputació de Barcelona.

Inscripcions gratuïtes
La I Jornada CTC és totalment gratuïta. Les places són limitades i les persones que hi vulguin assistir (ja sigui al matí, a la tarda o tot el dia, així com també al dinar, han de confirmar l’assistència al correu electrònic ctc@masquefa.net. Podeu consultar tota la programació de la jornada a www.ctc.masquefa.net