Amb el lema ‘Que no pensin per tu’ el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia ha organitzat la primera Trobada de Joves de l’Anoia. Aquesta iniciativa s’adreça a joves entres 13 i 35 anys i vol ser un espai de reflexió i debat sobre diferents temes que són del seu interès. Al mateix temps, pretén fomentar que els joves s’impliquin, de manera continuada, en el disseny, la planificació i el desenvolupament de polítiques, programes i serveis de Joventut a la comarca, creant un nou canal de participació directe i permanent.

La Trobada de Joves es fa en tres municipis de l’Anoia per facilitar la participació de tots els joves de la comarca. Per als anoiencs de la zona sud, la sessió tindrà lloc a Vallbona d’Anoia el divendres 17 d’octubre, de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, a la Sala Polivalent Jaume Calveras, a l’Ajuntament.

L’acte tindrà tres parts: en la primera es demanarà, en petits grups de discussió, com haurien de ser les trobades de joves de l’Anoia. En la segona part, també amb grups reduïts, es demanarà l’opinió sobre temes com la feina, l’educació, la mobilitat dins la comarca, la salut, sexualitat o les drogues, entre d’altres. I la tercera part serà de retorn de tot el que han parlat els diferents grups per tal que tots els participants puguin fer una valoració global.

Hi poden participar tots els joves d’entre 13 i 35 anys. Els joves menors d’edat hauran de dur l’autorització dels pares o tutors legals. Per a més informació cal escriure un mail a msoldan@anoiajove.cat o bé trucar o enviar un WhatsApp al telèfon 679 964 665.

A més de la trobada de Vallbona, divendres passat ja se’n va fer una a Castellolí i aquest divendres, dia 10, se’n farà una altra a Calaf per al jovent d’aquestes zones.

(Descarregueu-vos l’autorització per als menors)