MASQUEFA ES MOU és un procés de participació l’objectiu del qual és generar un espai de trobada i debat entre tota la ciutadania, administració pública i agents socials, per debatre col•lectivament sobre el futur de la vila de Masquefa.

Aquest procés s’inicia després de que l’Ajuntament de Masquefa, a través de la seva Regidoria de Promoció Econòmica i amb l’acord de totes les forces polítiques amb representació al Consistori, hagi decidit impulsar l’elaboració d’un pla d’acció estratègic que permeti marcar les directrius de desenvolupament econòmic i social del municipi en els propers 10-15 anys.

L’Ajuntament de Masquefa ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’empresa de consultoria Espai d’Anàlisi Social, SL (EDAS) i un grup motor de tècnics que han realitzat la diagnosi i que seran els encarregats d’impulsar aquest procés.

Qui pot participar-hi i com?

MASQUEFA ES MOU és un procés obert a tothom per tal que s’incloguin les diferents sensibilitats, visions polítiques i punts de vista existents al municipi. Per tant, pot participar-hi tothom qui vulgui dir la seva amb la voluntat de treballar conjuntament per tal de co-definir una visió compartida del què volem que sigui Masquefa en un futur.

Les persones interessades caldrà que s’inscriguin al CTC o bé a través de l’e-mail masquefaesmou@masquefa.net abans del divendres 29 de gener, i han d’ adquirir el compromís de participar en totes les sessions.

Calendari de participació

Sessions de participació

Durant el procés hi haurà diferents sessions en les que podràs participar i aportar la teva opinió.

Les dates de les sessions previstes són els dies 3, 10, 17 i 24 de febrer de 2016, de 14.00 h a 16.30 h al CTC – Centre Tecnològic i Comunitari – de Masquefa, ubicat a l’Avinguda Catalunya, núm. 60.

Participació digital

També es podrà participar de forma digital a través de:
Twitter (@CTCMasquefa)
Facebook (CTCMasquefa)
Blog: masquefaesmou.masquefa.net

Més informació

Correu electrònic: masquefaesmou@masquefa.net
Informació personalitzada al CTC – Centre Tecnològic i Comunitari (Avinguda Catalunya, 60 Telèfon: 93 772 78 28).