L’Ajuntament felicita al Club Ciclista Masquefa per l’èxit d’organització i participació assolit en aquesta competició inscrita en el calendari de la Copa Catalana CX 2019.

El ciclocròs va ser el gran protagonista esportiu del cap de setmana a Masquefa, amb la disputa aquest diumenge 27 d’octubre d’una nova edició del Ciclocròs Vila de Masquefa, organitzat pel Club Ciclista Masquefa amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Masquefa.

La cursa –tercera prova de la Copa Catalana CX 2019- va reunir a un total de 279 ciclistes (188 adults i 91 infants); entre ells, els masquefins Ferran Hueso (Màster 40), Martí Hueso (infantil) i José Martin (tercer classificat a Màster 50). Tots els participants van gaudir d’una matinal plenament assolellada que va coronar el jove francès francès Gabriel Roger (CC Le Boulou) com a campió de la prova reina per davant del vencedor de la darrera Copa Catalana, Isaac Simón (Corvi Team) i del també sub23 Marc Romero (BGTeam 100% Natural). Per la seva banda, en categoria femenina, la belga Veerle Cleiren (Solcam-Maxled-Montbike) va imposar-se per davant de Sandra Heredero (Cicles Vic) i la vencedora sub23, Emma Roger (CC Le Boulou).

Consulta els guanyadors de les diferents categories

Ara, el circuit català de ciclocròs encara el seu tram decisiu, amb l’arribada els propers 1, 2 i 3 de novembre de les cites internacionals UCI de Les Franqueses, Manlleu i Vic.