Els voluntaris de Protecció Civil, amb la col·laboració de l’Ajuntament, preparen una nova edició de la campanya solidària per als infants i les famílies amb menys recursos. En aquesta cinquena edició, com ja es va fer en les dues anteriors, a l’habitual recollida de joguines si sumarà també una recollida d’aliments.

La campanya comença aquest mateix dissabte, 8 de novembre, amb la instal·lació de la caravana mòbil de Protecció Civil a l’entrada de Can Parellada. S’hi recolliran tant joguines usades com noves, i també aliments. La caravana tornarà a ser en aquest mateix emplaçament els dies 16 i 22 de novembre, de les 10 del matí a les 2 del migdia.

A més, Protecció Civil també recollirà joguines noves i usades, i paquets d’aliments, en la jornada solidària de donació de sang que es farà el divendres 14 de novembre a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo.

Finalment, per tal de facilitar la participació, Protecció Civil també recull les joguines i els aliments a domicili. Per sol·licitar-ho, només cal trucar al 670 060 718 o escriure un correu electrònic a info@pcmasquefa.cat.

Amb totes les joguines recollides Protecció Civil farà una tómbola solidària els dies 29 i 30 de novembre al jardí del Centre Tecnològic Comunitari, coincidint amb la Festa de Sant Eloi. Protecció Civil i l’Ajuntament apel·len una vegada més a la generositat dels masquefins i els animen a participar en aquesta iniciativa.