Els voluntaris de Protecció Civil, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han iniciat aquests dies la quarta campanya solidària per als infants i les famílies amb menys recursos. Tal i com ja va fer l’any passat, la campanya suma aquesta vegada una recollida d’aliments a la recollida de joguines que s’ha fet aquests quatre anys.

Aquesta iniciativa solidària ja va començar dissabte passat, 12 d’octubre, amb la instal·lació de la caravana mòbil de Protecció Civil a l’entrada de Can Parellada per a recollir joguines usades i noves i també aliments. La caravana tornarà a ser en aquest mateix emplaçament els dissabtes 19 i 26 d’octubre, i 2, 9 i 23 de novembre, de les 10 del matí a les 2 del migdia.

També es podran portar joguines noves i usades i aliments el dia 15 de novembre al Recinte Rogelio Rojo, dia en què tindrà lloc una nova edició de la Donació Solidària de Sang.

D’altra banda, el cap de setmana del 30 de novembre i l’1 de desembre –coincidint amb la Festa de Sant Eloi que se celebrarà a l’entorn de la Fàbrica Rogelio Rojo- Protecció Civil organitzarà una tómbola solidària al jardí del CTC amb les joguines en bon estat que hagi recollit. Amb els diners que s’obtinguin es compraran joguines noves perquè cap infant de Masquefa no es quedi sense regal per Nadal.

Recollida a domicili
Per tal de facilitar la participació, durant tots aquests dies Protecció Civil també recull les joguines i els aliments a domicili. Per sol·licitar-ho, només cal trucar al 670 060 718 o escriure un correu electrònic a info@pcmasquefa.cat.

Protecció Civil i l’Ajuntament apel·len una vegada més a la generositat dels masquefins i els animen a aportar el seu granet de sorra a la campanya.